Wegvoertuigen bij SAIL 2015

Vandaag, 12 augutus had de 10e editie van ’s werelds grootste nautische evenement van start moeten gaan: SAIL 2020 in Amsterdam. Helaas maakt een of ander virus wat tig keer kleiner is dan het kleinste notendopje wat normaal gesproken meevaart tijdens de SAIL-in, ons het leven zuur en dus moeten we nu wachten tot 2025….

In 2015 was ik (René Henkes) gelukkig ook aanwezig bij de 9e editie. En wie mij een beetje kent, weet dat ik altijd graag even verder kijk dan de hoofdact van een evenement als dit. Dus ja, schepen in alle soorten en maten die mij absoluut kunnen bekoren, maar ook op het gebied van voertuigen blijkt er toch verrassend veel te zien te zijn. Kortom, Throwback Wednesday vandaag. Terug naar SAIL 2015. En mocht je geïnspireerd zijn geraakt na het lezen en bekijken van deze blogpost? In 2025 is er alsnog de 10e editie van SAIL Amsterdam.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *