Prachtige Finse oldtimercombi is naar Nederland gekomen


Gisterochtend was ik al vroeg op pad, toen mijn verplichtingen er op zaten ging ik even via Berlikum terug naar huis, waar mijn oog bij Scania dealer Rinsma op een prachtige oude Finse Lahti aanhangwagen viel. Na die uitgebreid vast te hebben gelegd ging ik naar de andere kant van het pand waar ik werd getrakteerd op een pracht van een Scania L110! Wat navraag leerde dat de combinatie van Bauke Sandstra is. Bauke wist me te vertellen dat hij het span zelf rijdend uit Vaasa, in Finland, heeft gehaald. De coverfoto van deze blog is langs een Zweeds meer gemaakt. Bauke, bedankt voor de info en voor de prachtige aanvulling op de Nederlandse oldtimertruckwereld! Heel veel plezierige kilometers met deze schoonheid toegewenst. Lahti aanhangwagenLahti aanhangwagenLahti aanhangwagenLahti aanhangwagenLahti aanhangwagenLahti aanhangwagenLahti aanhangwagenLahti aanhangwagenLahti aanhangwagenScania L110Scania L110Scania L110Scania L110Scania L110Scania L110Scania L110Scania L110Scania L110Scania L110Scania L110Scania L110Scania L110Scania L110Scania L110Scania L110

One Response

  1. Lucas Ensing 16 augustus 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *