A.T. Vellema wordt overgenomen door KTF

Scania R450 (new)
Per 1 september 2020 neemt KTF uit Harlingen alle activiteiten van A.T. Vellema Transport uit Leeuwarden over. Op die dag bestaat het bedrijf precies 30 jaar. André Vellema: “De tijd is gekomen om het bedrijf te verkopen. We hebben met KTF een betrouwbare partij gevonden die de continuïteit van het bedrijf kan waarborgen. Alle personeelsleden gaan mee over in de transactie en het bedrijf zal vanuit de locatie in Leeuwarden voorlopig gewoon doordraaien onder dezelfde naam. Telefoonnummers en mailadressen blijven ongewijzigd. De dagelijkse leiding en organisatie zal in handen blijven van Jacob Twijnstra, met ondersteuning vanuit KTF. Tevens zullen wij, André en Tineke, de komende tijd op de achtergrond betrokken blijven om alles in goede banen te leiden.”
DAF CF85
A.T. Vellema is een breed georiënteerd bedrijf en actief in de bouw, industrie en medische sector. Het wagenpark bestaat uit een 8-tal voertuigen met een grote diversiteit aan opleggers. KTF is misschien nog wel breder georiënteerd, ze is actief in de industrie, scheepsbouw, weg- en waterbouw, windenergie, olie- en gasindustrie, zwaar- en speciaal transport, woning- en utiliteitsbouw en op- en overslag in de Harlinger haven, waar men gebouwen met een oppervlakte van 3.000 m² heeft en een buitenopslag die nog tien keer zo groot is.
Scania R440
Met de overname van Vellema door KTF komt het gezamenlijke wagenpark op 20 trekkende eenheden en 36 getrokken eenheden, in vrijwel alle denkbare soorten en maten. Daarnaast zijn er nog 15 hijskranen ( 3 t/m 400 ton) en 22 hoogwerkers (tot 47 meter) beschikbaar.
Onbekend meerdere (diverse merken)
Hierbij wil ik de families Zuidema en Vellema en het personeel van de beide ondernemingen graag van harte feliciteren met deze overname, en een goede en succesvolle toekomst toewensen.
Scania meerdere
Scania R450 (new)
Scania R440
DAF XF105
Mercedes-Benz Actros MP2
MAN TGX 1st gen
Volvo FH 4th gen

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *