De DAF 75 van Brandweer Vliegbasis Leeuwarden

Naast een vliegbasis wonen heeft zowel voor- als nadelen. Ik probeer me zo veel mogelijk op de voordelen te focussen. Eén van de voordelen is dat er een goed uitgerust brandweerkorps naast de deur zit. Van 1996 tot en met 2014 was deze DAF 75 (om precies te zijn een FFV75.270RC365) met Kronenburg opbouw daar bijvoorbeeld in dienst. November 2009 kon ik deze foto’s aken bij de DAF dealer in Leeuwarden toen nog op de Hemrik. In dat pand zit nu Visser/Ziegler, dus je kunt er nog steeds terecht om hulpverleningsvoertuigen te spotten. Waar deze truck is beland heb ik helaas geen idee van, wel wat zijn opvolger is: de Mercedes-Benz Atego die al vrij snel na ingebruikname hier op de blog verscheen.
DAF 75DAF 75DAF 75DAF 75DAF 75

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *