Gi-Ho vervolgverhaal: de trucks van Carlo Köhne

Het is altijd leuk om positieve reactie te krijgen van een eigenaar van een voertuig waar je over schrijft. Zo stuurde Carlo Köhne, eigenaar van de Gi-Ho die door Jaco de Mik werd gespot, dit op:
“Leuk om mijn truck online te zien! Een heel uitgebreid verhaal over Gi-Ho vind u in Transmobiel 141 142 143. Mocht u deze niet hebben en het toch willen lezen kan ik ze u wel sturen. Verder vindt ik het leuk u stukjes te lezen, bedankt daar voor. Ik heb zelf diverse vrachtwagens ik zal u wat fotos sturen.

Bedankt voor u actieve inzet.

Met vriendelijke groet,
Carlo Kohne
Containerbox.nl


In verband met copyright zal ik het verhaal uit de Transmobiel hier niet neerzetten. Maar deze drie nummers zijn nog gewoon na te bestellen bij Transmobiel en zeer de moeite waard!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *