De (verkleinde) Scania R450 van Jonkman Haskerhorne

Scania R450 (new)
Op 31 augustus 2020 bracht ik een bliksembezoekje aan Jonkman in Haskerhorne. Daarbij kon ik eindelijk de Scania R450 met Rondaan opbouw, RAF aanhangwagen en Terberg KingLifter meeneemheftruck eens tot in detail bekijken. Een truck waar ik iets meer mee heb dan met de gemiddeldetruck die op de snelweg passeert: doordat ik Monique Jonkman en Tekno met elkaar in contact bracht is er een 1:50 model van de truck verschenen, die ook hier op een ereplekje in de kast staat. Monique heeft nog een aantal beschikbaar, heb je interessen, ff appen met 06-54932188 of mailen naar info@jonkman-transporten.nl.

RAF aanhangwagenScania R450 (new)RAF aanhangwagenScania R450 (new)Scania R450 (new)Scania R450 (new)Scania R450 (new)Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *