De levens van de 81-BBS-5

Scania R-serie 2nd genMarco van den Berg tipte me over de Scania R620 met kenteken 81-BBS-5. Deze begon zijn werkzame leven bij Zwatra (foto René Boot) en is nu, via een tussenstop bij Geurts, deel van het VSB-wagenpark (foto instagram VSB).

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 513 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Edit: Meerdere mensen wezen me er op dat hij eerst een laag dak had, Kilian Van Nobelen had daar ook een eigen foto bij, waarvoor dank!

Edit 2: tegelijkertijd stuurde Jesse Kooij dit via een ander kanaal: “hoi, ik zag dat jij in je levens van de 81-bbs-5 blog nog geen foto had van de tijd dat de auto een laag dak had. Hij is zijn leven begonnen met een afgeschuind dak en pas in zijn laatste jaar bij zwatra is de hoge cabine er op gekomen. bij deze ook een foto in zijn orginele staat. deze heb ik gemaakt en je mag ze als je ze goed genoeg vindt gebruiken in je blog.”

One Response

  1. Sven van Walderveen 10 september 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *