Het Zeeuws Haantje is al druk geld aan het verdienen

Het feestje van de auto is ondertussen alweer een paar weken geleden. De auto werd elf september jongstleden al geleverd. De zaterdag na het feest zou ik (Erwin Visser, red.) al foto’s maken maar toen had ik een klein ongelukje. Aangezien er wel geld verdiend moet worden was chauffeur Edwin de twee weken er na te druk om dat te doen. Gisteravond kreeg ik een berichtje of het vandaag kon. Geen probleem, aangezien ik van de week hoorde dat de testdag in Boerdonk afgelast werd en het weer zou ook niet echt meewerken, dus dat kwam mooi uit.

Om half 10 was ik bij De Haan. Edwin was al druk bezig met poetsen en de Lzv spullen klaar te leggen zodat we de combi in zijn volle glorie vast konden leggen. Eerst in normale modus, daarna met de aanhangwagen in Lzv modus en daarna de kraan op maximale lengte.

Het gaat hier om een Scania R450B8x2*6 LB. CCH heeft de bakwagen voorzien van een HMF 7020 kraan die zes keer uitschuifbaar is met jib, een 9 tons steunpoot voor de cabine en een laadvloer die voorzien is van een hydraulische schuiftafel De auto heeft rondom maatwerk kisten.

De anhangwagen is een DRACO met een enkele ligger, is in totaal 4,75meter uitschuifbaar en heeft een laadvermogen van 20.700 kg. Al met al weer een mooi totaalplaatje op de Nederlandse wegen. Transportbedrijf G.L de Haan veel productieve kilometers en Edwin veel plezier met je Zeeuws Haantje!

Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *