Japanners bij Vehikel 2007

Bij de beurs Vehikel, die in 2007 bij de veemarkthallen in Utrecht werd gehouden, stonden een aantal mooie Japanse auto’s en busjes op de bezoekersparking (die mooier was dan het evenement zelf). Toyota HiAceToyota HiAceToyota HiAce.Toyota HiAceToyota HiAceToyota HiAce.Toyota HiAceToyota HiAce.Nissan VanetteNissan Vanette.Mitsubishi L300Mitsubishi L300.Toyota HiLuxToyota HiLux.Nissan Sunny Q-bicNissan Sunny Q-bic.Nissan NavaraNissan Navara.Mitsubishi L300Mitsubishi L300.

Lexus SC430.

Toyota Corolla.

Honda Civic CRX.

Honda CR-V.

Subaru Justy.

Nissan Bluebird 2.0 wagon.

Mazda 626.

Lexus.Toyota Celica.

Subaru Mini Jumbo.


Honda Civic.

Suzuki Alto.

Toyota Starlet.

Toyota Starlet.

Mitsubishi Colt.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *