De levens van de BJ-TG-15 & 16

Kenworth T800Toen ik door de Kenworth T800 foto’s op Truckfan scrollde, viel me op dat de BJ-TG-15 en BJ-TG-16 meerdere eigenaren gehad hadden. Ik wist wel ongeveer wat er is gebeurd, maar deed even navraag bij Wiljan Derks, dé Amerikanenkenner van Nederland.Kenworth T800
Wiljan: “Deze 2 lichtgewicht Kenworth T800 4×2 trekkers zijn nieuw ingevoerd vanuit Straatsburg Kenworth TRPM voor vader en zoon Hans en Jacco van de Reijdt in Sellingen. Vader Hans reed voorheen de Newexco Mack F700 en later in eigen kleur en zoon Jacco heeft inmiddels een International cabover. Vader en zoon reden met tankopleggers in het begin van dit millenium door Europa. Later werden de 2 Kenworths verkocht. Ze zijn beiden met verschillende sleeper. De ene werd uiteindelijk van Blom en is daar nog steeds het paradepaardje. Tussendoor waren ze in de handel op diverse plekken onder andere bij Van Summeren Oss en Van Elst Geldrop. De andere werd gekocht door de eigenaar van Flex In. Deze is na diverse veilingen naar Ierland gegaan en ook nog steeds alive.”Kenworth T800
Wiljan stuurde ook enkele foto’s mee:
Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 519 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *