Plaatje van een Scania S450 voor Vlastuin Lunteren


Terwijl ik (Erwin Visser, red.) dit op zondagochtend tik ben ik ietsjes brak. Dat is op zich een goed teken dan was het weer een gezellige levering van een mooie Scania S450. Deze Scania werd 17 oktober 2020 geleverd bij Vlastuin Transport Lunteren, de in de mooie huiskleuren gespoten wagen is weer een plaatje om te zien.

Donnovan mag met deze auto zijn werk doen en die stuurde ook het berichtje dat de auto die dag geleverd zou worden.
Binnen de regels is er weer een gezellige dag aan vastgemaakt met andere bekende chauffeurs uit de buurt. En zo hoorde ik weer dat er genoeg leuk spul onderweg is de aankomende maanden.

Verder ga ik maar weer uitbrakken en wil ik de firma Vlastuin Transport bedanken voor hun gastvrijheid en wens ik Donnovan veel plezierige kilometers toe.

Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *