De levens van de BL-PN-57


Pierius van Solkema stuurde me deze prachtige kant en klare blog, een mooie verhaal en allemaal eigen foto’s. Pier: “Dag Alex, ik stuur jou foto’s van de Volvo BL-PN-57 voor de blog de levens van, de Volvo is eerst van Wolthuizen en Stilma geweest uit Heerenveen en sinds november 2018 van Feenstra Logistics & Transport uit Sneek, de kilometer stand was toen +/- 600.000 km. Gaande de tijd werd het steeds meer een Feenstra Truck en nu twee jaar later en nu +/- 700.000 km is hij goed onderhanden genomen inclusief nieuwe voorbumper daklampjes en verlichting in de naambalk en de blauwe firma kleur is het een pracht van een truck geworden. Oant sjen, Pier.”


Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 523 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Update: Bart Wolthuizen stuurde dit bericht: “Hallo Alex,

Wolthuizen was de 2e eigenaar van deze volvo, hij was eerst grijs en heeft volgens mij in de bloemen gezeten, toen m’n broers hem kochten had ie een hele lage km.stand.
Groet Bart”

One Response

  1. Christiaan Wagenaar 24 oktober 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *