Erwin Visser in 2007 bij Hoogendoorn: beginnersfoutjes?

Erwin Visser: “Wat doe je als het klote weer is en je wacht op de uitslagen van wat gesprekken eerder deze week. Precies dan duik je weer eens de archieven in.

Dit maal wel een leuke maar achteraf denk je hoe heb je in vredes naam zo die foto’s kunnen maken !! . Zal wel met ervaring door de jaren te maken hebben.

Aangezien deze serie in september 2007 gemaakt is was dat dus ook pas 2 jaar dat ik bezig was met foto’s maken en had een net wat betere camera aangeschaft zo’n eentje die in het donker sterren kon maken. Nog geen spiegelreflex maar wel 1 met dezelfde mogelijkheden. Maar ik dwaal af . In september vroeg Piet Hoogendoorn aan 1 van de chauffeurs die toen voor van Maanen charterde (Johnny) wie die foto’s maakte en of ik de originelen kon brengen. Geen probleem ik had alleen toen wel de vraag of de vb (scania 143) naar buiten mocht voor foto’s.
Die zaterdag werd de vb van stal gehaald en had Johnny zijn 124 low decker ook schoon voor de foto’s.
Waarna we achter op de stroet foto’s zijn wezen maken. Als je de foto’s terugkijkt zie je dat de auto’s er bijna letterlijk neergeploft zijn.

Tegen de zon in (al is dat wel weer hip tegenwoordig….) tussen de lantaren palen en nog meer ongein. Auto’s er niet helemaal op. Dingen waarvan je denkt hoe heb ik dat zo kunnen doen ! maar spelende wijs leert men , en hierna zijn er nog vele leveringen en foto’s gekomen dus ergens zal het wel goed gegaan zijn.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *