Van wolharige olifant tot Surinaamse kipper

Twahier Rostamkhan stuurde me weer wat moois: “Aangehecht staan foto’s van een ex GINAF X5247E. Het gaat hier om de truck met al vloot nummer 100649. Ik kwam de truck recentelijk tegen op facebook marktplaats waar die te koop stond. Er zijn 2 foto’s van de advertentie met de originele opbouw erop. De truck sprak mij meteen aan en nam ik contact op met de eigenaar om toestemming te vragen om het te mogen fotograferen. De eigenaar stemde zonder te twijfelen meteen toe. Ik ging, gelet op de afstand, na een week die richting op. Toen ik ’s morgens langsreed, stond het alleen met chassis cabine voor het huis van de eigenaar. Op de terugweg toen ik stopte, was de laadbak erop gezet. De laadbak word op kort termijn een gemaakt met de truck. Dus de truck word zogezegd een 10×4 kipper.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *