10-03-2012: Erwin Visser op bezoek bij Van der Mark & VSB

Erwin Visser: “10-03-2012 was zo’n dag van wat zal ik eens gaan doen.
Eigenlijk ben ik al fan van het wagenpark van P vd Mark van jongs af aan dat is gekomen door de Scania 143 h 500 estepe van zijn vader toen die stond te pronken in de truckstar. Puur omdat het mooie wagens zijn die vrij vaak toch echt behoorlijk onder de bagger zitten.
Een week van te voren vd Mark een mailtje gestuurd of het mogelijk was om foto’s te mogen maken. Vrij snel al een reactie terug dat dat goed was maar de auto’s waren gewoon vies of dat een probleem was ? Niet dus des te viezer des te beter !
’s Ochtends die kant opgegaan maar eerst even langs VSB was toch in de buurt allicht dat er een starline staat.
Na daar even rond gelopen te hebben naar Beuningen gegaan en lekker plaatjes wezen schieten en een bakkie gedaan.
Leuke bijkomstigheid was dat 1 van de foto’s van die serie op de kalender is gekomen van het jaar er op.
Na een paar uur rondgelopen te hebben weer richting het thuishonk gegaan. Maar eerst nog even bij de Bad Bull wezen kijken . die toen voor het eerst weer gestart werd voor het nieuwe seizoen. Daarna nog met zijn alleen uit eten geweest, en er was weer een leuke zaterdag om.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *