Erwin Visser met een Scania 143 Estepe naar Truckshow Gorinchem

Erwin Visser: “Als ik dit schrijf is het zes december 2020, wegens wat omstandigheden vandaag niet on tour, ondanks dat er leuke dingen geleverd zijn maar dat liep na een berichtje even iets anders, maar dat is niet erg. Beetje aparte week gehad dus kan er wel bij. Deze week bij hopelijk mijn voorlopig laatste werkgever begonnen want daar heb ik er wegens die rare omstandigheden en belofte die ze niet nakwamen ook zat gezien. Dat geeft niet altijd gemoedsrust maar kan er slecht tegen. Aankomende week weer kilometers maken naar de big city tot en met kerst en dan volgend jaar hopelijk alles weer enigszins normaal want dit jaar wil ik liever gewoon deleten. Tevens deze week een soort van woonanbod gehad wat wel het overdenken waard is, maar dat is nog vrij in een vroeg stadium en besproken tijden een binnen de regels gezellige vrijdagavond. Dus er loopt van alles en wacht het wel weer af.

Daarom gaan we vandaag 8 jaar terug. We gaan naar de laatste dagen van de week van 6, 7 en 8 december 2012. Waar ik een paar dagen met Johnny meeging met de kleintje pils bij TransRivaGe toen was het wit buiten en het waren een paar dagen gezelligheid en leuke plaatjes maken.

Vrijdagmiddag werd ik door Peter gebeld die toen nog bij Van Heugten werkte of ik die zaterdag tijd had om mee te gaan koppelen op Vlaardingen en om daarna naar truckshow Gorinchem te gaan. Dat was prima en helemaal niet erg aangezien we daar met de 143 estepe stonden. Waar we zelf ook de nodige verbouw uren in hadden zitten dat jaar en het jaar ervoor. Daar aangekomen waren er uiteraard bekende genoeg en was het een gezellige koude dag.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *