De GINAF G5450 van Philipsen uit Valburg

GINAF G5450Toen ik op 20 februari 2010 met en voor een vriendin een Lada Samara uit Valburg haalde (kenners weten dan al bij wie), stond deze GINAF G5450 van Philipsen Transport daar ook in het dorp. Deze was in 1997 nieuw door dit bedrijf aangeschaft en heeft daar tot eind 2013 nog dienst gedaan. Begin 2014 is de truck helaas geëxporteerd. Gelukkig hebben we de foto’s nog!GINAF G5450
Omdat een blog met maar twee foto’s wel een tikje karig is, stop ik er ook een foto bij van de truck die voorbij kwam gereden terwijl ik de foto’s hier boven maakte. Dezelfde cabine (ook al heeft deze de langere variant met een bed achter de stoelen) en ook een Van Ginkel, past wel bij elkaar toch?
DAF 95

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *