De bedrijfsjas – Lelieveld Transporten

Bedrijfskleuren vergroten de herkenbaarheid van transporteurs. Veelal is het bedrijf te herkennen aan de gebruikte kleuren, zonder de bedrijfsnaam te kunnen lezen.

De standaardbedrijfsjas blijkt echter regelmatig ingewisseld te worden voor een ander tenue. In deze serie kijken we naar transportbedrijven met een duidelijke eigen stijl, maar vooral ook naar voertuigen die afwijken van de standaard.

In deze blog: Lelieveld Transporten

Foto’s: Sem Beekers, Martijn Manrho en Jaco Terlouw. Tekst en samenstelling Jaco Terlouw.
Volvo FM 4th genVolvo FM 4th genVolvo FM 4th genVolvo FM 4th genVolvo FM 4th genVolvo FM 4th genVolvo FM 4th genVolvo FM 3rd genVolvo FM 2nd genVolvo FM 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *