Truckspotten op het strand met René Henkes

Op de meest bijzondere plekken kom je voertuigen tegen. Daar dacht ik (René Henkes, red) aan nu het al dagen lang mooi strandweer is. (het heeft ‘even’ geduurd voor dit item online kwam, red.) Dat was de aanleiding om even mijn archief in te duiken en te ontdekken dat ik al heel wat verschillende voertuigen ben tegengekomen op het strand! Dat maakt een bezoekje aan zo’n zandbak nog net even wat leuker dan alleen maar bruin worden, mooie (of minder mooie…) mensen bekijken (Het is toch een beetje zien en gezien worden heb ik soms het idee) of tot rust te komen met het geruis van de zee op de achtergrond.

Ik hou ervan, om op onverwachte plekken toch onze hobby te kunnen beoefenen.


Tekst en foto’s René Henkes

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *