Bruinsma Verhuur is vanaf 1 januari Overal

Scania R420
Bruinsma Verhuur wordt per 1 januari overgenomen door Overal Trans in Achlum. “Wij gaan ons volledig richten op de werkzaamheden van het bouwbedrijf en onze nieuwe HSB-bedrijfstak Bynt BV.”, zo melden eigenaren Jelmer Bruinsma en Rintje Miedema op de website van het bedrijf.
Scania R450
De activiteiten van Bruinsma Verhuur gaan over naar Willem, Tsjerk en Gosse Overal van transportbedrijf Overal Trans in Achlum. Overal Trans wordt hiermee uitgebreid met een Scania R420, compleet met oplegger en uiteraard de Manitou MRT2150. Willem, Tsjerk en Gosse: “Wij zijn een klein familiebedrijf uit Achlum. Deze overname biedt ons meer mogelijkheden als transportbedrijf, het is een mooie kans om onze werkzaamheden uit te breiden. Vaste chauffeur/machinist Wiebren Dijkstra blijft het vertrouwde aanspreekpunt voor het plannen van alle verreiker werkzaamheden.”
Scania R450
Scania R450Scania R450

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *