Miscommunicatie: wel ingezonden, geen kerstopstelling

Omdat ik zelf ziek op bed lag én in quarantaine moest in afwachting van de uitslag van mijn Corona-test (wat ik gelukkig niet heb!) plaatste ik een oproep aan andere fotografen hun kerstopstellingenfoto’s naar me te mailen. Maar doordat ik dat met een wollig hoofd deed, was die oproep alles behalve duidelijk. Er zijn dus flink wat prachtige foto’s gestuurd, maar daar kon ik voor de kerstopstellingen niks mee… Dan maar een eigen blog, weggooien is zonde! De blog waar de kerstopstellingen wél in staan heb je uiteraard al gezien hier..


Arjan Hijlkema: “Foto van een Amerikaanse Willys jeep, Oorlogsmuseum Overloon. Juli 2020. Mijn enige vakantie uitje van dit jaar.”


Marcel Witteveen stuurde een kerstwens vergezeld van deze foto, te leuk om niet te plaatsen!
Bert van Slooten kennen we nog van de levens van blog over zijn truck. Hij kon niet kiezen wat de mooiste foto was. Ik ook niet, dus ik plaats ze gewoon alledrie.

Meindert Acda, het mannetje van RaRaRacing, stuurde foto’s van een Magirus-Deutz die hij in 2017 tegenkwam.


Ook Roy Kerkhof stuurde een brandweerwagen, in zijn geval een Toyota Landcruiser.

Ronald van der Hart stuurde deze 4 schoonheden op! (Ja, vier: twee trailers en twee trucks.)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *