De eerste elektrische betonmixer ter wereld stond weer even in Joure

Framo TGSNadat op de IAA van 2018 de eerste elektrische betonmixer ter wereld al getoond werd, mocht hij op 1 september 2020 dan eindelijk aan het werk, bij Kijlstra in Amsterdam. Zowel de truck als de mixer zijn volledig elektrisch aangedreven, dat is lekker stil en zo komen er geen uitlaatgassen in de gezichten van de vele fietsers en voetgangers die de wegen van onze hoofdstad onveilig maken. Tussen kerst en nieuwjaar was de Framo TGS weer even terug bij leverancier Wierda Hybrid in Joure, wat mij mooi de gelegenheid gaf er een aantal foto’s van te maken.
Framo TGS
Framo TGS
Framo TGSFramo TGSFramo TGSFramo TGS

NET ZO INTERESSANT

One Response

  1. Wierda Hybrid 6 januari 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *