Snertmeeting: de allereerste sleuteltje 11 nieuwjaarsmeeting

Jarenlang hield Sleuteltje 11 op de tweede zaterdag van januari een Nieuwjaarsmeeting in en om haar sleutelruimte te Berlikum. Voor mij altijd het eerste evenement van het jaar waar ik in levende lijve bij was, zo ook bij de allereerste editie in 2008. Dit schreef ik destijds vooraf: “12 januari word er in de Citroën sleutelschuur te Berlikum door Patje74, 2cv en BX19trs, alle drie lid op het Citroën forum, een nieuwjaarsmeeting georganiseerd, voor dat forum. Ze hebben mij gevraagd alle auto’s die er komen, en dat zijn er nogal wat, op de foto te zetten, en die foto’s zullen ook hier komen te staan.”
Citroën HYCitroën BXCitroën BXCitroën AcadianeCitroën AcadianeCitroën AcadianeCitroën AcadianeCitroën 2cvCitroën 2cvCitroën 2cvCitroën Berlingo

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *