Internationaal succes voor Rondaan met RAF bulkkipper


Het jaar is nog maar net begonnen en er worden nu al de prachtigste voertuigen door carrosseriebouwer Rondaan uit Berlikum afgeleverd. Zo schreef ik eerder al over de nieuwe trucks voor Sandstra en Hoogland. Dat Rondaan niet alleen lokaal levert bewijst deze prachtige veevoeraanhangwagen die afgelopen woensdag naar Duitsland is vertrokken.

Nadat er in 2019 al een DAF en MAN motorwagen met Rondaan bulkkipper aan Agragrhandel Weser Ems af waren geleverd, nam dit bedrijf deze week een RAF (Rondaan Aanhangwagen Fabriek) bulkkipper in gebruik. De aanhangwagen is voorzien van onder meer een verplaatsbare tussenwand, achterklep, vijzel en Rondaan bulksluis.

Waarom AWE naar het Nederlandse deel van Friesland komt, en niet bij één van de tientallen Duitse fabrikanten een order plaatst? Dat heeft meerdere redenen. Men is goed te spreken over de flexibiliteit in het ontwerp, de degelijkheid, het lage eigen gewicht, hoge afwerkingsniveau en de hoge lossnelheid van de Rondaan bulksluis.

Later dit jaar zal er nog een complete Volvo truck met RAF aanhangwagen als bulkkipper combinatie aan deze klant worden geleverd. Voor nu wensen wij AWE alvast veel veilige en winstgevende kilometers met hun nieuwe aanhangwagen!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *