Orgaanbulance van binnen bekeken: hier wil je niet in liggen!

Mercedes-Benz Sprinter
Onlangs spotte ik bij Wensink in Leeuwarden deze bijzondere Mercedes-Benz Sprinter. Hij ziet er uit als een kruising tussen een camper en een ambulance. Maar waar je bij een camper en een ambulance er in gaat liggen als je je ellendig voelt, is de ellende voorbij als je hier in komt te liggen (en begint die van je nabestaanden): deze Sprinter is gebouwd voor het vervoer van overleden mensen die hun lichaam aan de wetenschap gedoneerd hebben! Zo te zien kan er ook onderweg al in je gesneden worden. De opbouw is verzorgd door Visser uit Leeuwarden.
Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz SprinterMercedes-Benz SprinterMercedes-Benz SprinterMercedes-Benz SprinterMet dank aan Ziegler voor de interieurfoto’s

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *