Vissers Veluwse fotoarchief: met een mening!

Erwin Visser: “Toen ik vanmorgen naar buiten keek wist ik al een soort van dat een rondje vandaag weinig zin zou hebben. Omdat de zon aanwezig was en het helder is hangt hij toch bij het grootste deel in de weg. Dus maar besloten een dagje vrij in te lassen, en wat foto’s van vijf jaar terug voor het voetlicht te halen.
Was toch al een week waar ik veel aan het denken geweest ben en veel voor en tegens tegen elkaar afgewogen heb.
Ik ga de omscholing niet doen. Financieel was ook al een struikelpunt aangezien je toch zelf een deel moet betalen, logisch natuurlijk maar dat bedrag heb ik niet liggen na een dure apk en ga toch wel veel vrijheden inleveren en een hoop onregelmaat krijgen en de kans is dan aanwezig dat mijn lichaam gekke dingen gaat doen aangezien dat in het verleden zo ook al voorkwam. Dus maandag maar even een bedrijf op de hoogste stellen dat ik weer zsm de werkvloer op wil en kan. Tevens was er deze week de avondklok, snap dat het voor sommige mensen lastig is. Maar wees eens reëel je kon al weinig er zijn geen feesten en dergelijke waarom maken jullie je dan druk omdat je je binnen moet blijven, omdat je dat toch al was omdat je toch al nergens naar toe kon! Als we met zijn allen de schouders er onder zetten hoop ik ook dat het wel snel over is! Maar om nu een heel dorp en teststraat te slopen is wel een beetje dom. Snap dat mensen er tegenzijn maar het hoeft niet kapot. Aankomende week zien we wel weer wat het gaat brengen. “

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *