Dikke Volvo met Palfinger voor vernieuwd De Jong Transport


Vandaag heeft De Jong Transport uit Parrega haar nieuwe naam (dat was E.J. de Jong) en nieuwe logo gevierd in stijl: met een compleet nieuwe Volvo FH16 8×2 met Palfinger PK 110002 SH laadkraan, met fly jib en lier. De opbouw is door VDA Palfinger Nederland gedaan. Het zou oorspronkelijk een demo worden van Palfinger en Nijwa uit Rijssen, maar hij mag dus direct in het echte werk bij De Jong. Chauffeur/machinist wordt Gerwin Kramer, die nu al een tijdje bij De Jong op de 65 tm kraan draaide. Veel veilige en winstgevende kilometers en draaiuren toegewenst!

Naast de Volvo die helemaal nieuw is, is nu ook de DAF XF van John de Boer in de kleuren en uiteraard ook hier de nieuwe naam en logo!

Met dank aan Hille de Jong voor de foto’s en informatie!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *