Transmobiel niet in winkel door lockdown: tijd voor een abonnement!


Volgende week komt de nieuwe Transmobiel uit. De leden krijgen hem dan allemaal keurig in de brievenbus, maar wie hem normaal in de losse verkoop haalt, heeft nu een probleem: door de lockdown zijn alle tijdschriftenwinkels immers gesloten! Ook de Vlaamse lezers hebben geen geluk, daar is het bedrijf dat de verspreiding naar kiosken en dergelijke deed er mee gestopt. Al met al is dat natuurlijk een flinke financiële aderlating voor Wim van Loon, die al 36 jaar met veel passie het magazine maakt. Het zou toch eeuwig zonde zijn als dit stopt?

Er is dus geen beter moment om lid te worden van de Transmobiel dan nu. Het eerste jaar krijg je zes nummers voor de prijs van vijf, maar ook daarna is het spotgoedkoop. Een jaarabonnement kost maar €28,75! Als ik vanavond voor mij en mijn vrouw Chinees bestel zijn we duurder uit, en daar hebben we maar twee dagen plezier van, van Transmobiel een heel jaar.

Hoe word je abonnee?
Maak € 28,75 (voor België € 32,50) over op:
IBAN: NL47 INGB 0004 8051 36
BIC: INGBNL2A
t.n.v. Transmobiel Uitgeverij, Mookhoek
met vermelding van:
– “nieuwe abonnee” en welk nummer je het eerste wilt ontvangen (het nummer wat volgende week uit komt is 199)
– je postcode met huisnummer: de bank zet dit er niet uit zichzelf bij!

De afgelopen 198 nummers waren gevuld met maar liefst 8.674 pagina’s vol prachtige foto’s en betrouwbare informatie. Het blad verschijnt vijf keer per jaar en staat tot de nok toe vol met veilingverslagen, bedrijfsportretten, restauratieverslagen, bedrijfswagenhistorie, transportgeschiedenis, oude & nieuwe bijzondere voertuigen, wegvervoer in vreemde landen, spectaculaire bergingsreportages, reportages over evenementen & shows en nog veel meer.

Dit is géén gesponsorde post. Ik ben simpelweg een groot liefhebber van Transmobiel. Het enige blad waar ik lid van ben én van A tot Z lees. Fun fact: een ingezonden brief naar Transmobiel was mijn allereerste publicatie ooit. Meer informatie kun je vinden op transmobiel.nl.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *