Criezel II: Een dijk van een Citroën BX

Begin 2009 was mijn Lada 111 kapot (je verwacht het niet…). Het duurde een kleine twee maanden voor het onderdeel wat nodig was om hem weer rijdend te krijgen binnen was. In dezelfde periode mocht vriend Elmer/2cv/Lelijke Eend/Fedde ut Fryslân een tijdje niet auto rijden. Of dat nu van hemzelf niet mocht of van de dokter niet weet ik niet meer, maar het was in verband met zijn gezondheid op dat moment wel verstandiger. Ondanks dat ik niet héél veel met de BX had, mocht ik die tijd zijn ‘GFT-Hok’ lenen, ook wel bekend als Criezel II, lenen. Ik geef toe, het zijn toch wel fijne en comfortabele wagens… Als bedankje voor het lenen kreeg Elmer er ook een paar mooie foto’s van zijn auto er bij, gemaakt op de zeedijk bij Sint Jacobiparochie, waar je destijds nog met een auto omhoog kon.

3 Comments

  1. Bauke Bos 6 februari 2024 Reply
  2. Remco Peters 8 april 2024 Reply
    • Alex Miedema 9 april 2024 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *