Haulotte met Stenuick boor van het Franse leger

Haulotte onbekend/overig
Het is ten strengste verboden om voertuigen van het Franse leger te fotograferen. Gelukkig was deze Haulotte 4×4 uit 1980 met Stenuick boor-opbouw niet meer van het Franse leger toen ik hem fotografeerde, maar stond hij klaar om geveild te worden. Zowel de opbouw als het chassis zijn dus volledig Frans. Leuk speelgoed om het terrein mee in!Haulotte onbekend/overigHaulotte onbekend/overigHaulotte onbekend/overigHaulotte onbekend/overigHaulotte onbekend/overigHaulotte onbekend/overigHaulotte onbekend/overigHaulotte onbekend/overigHaulotte onbekend/overigHaulotte onbekend/overigHaulotte onbekend/overigHaulotte onbekend/overigHaulotte onbekend/overig

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *