Kooiker neemt Brant Visser over

Scania R420
Na drie generaties Brant Visser, van 1928 tot en met 2020, hebben Brant, Kees en Sijtze Visser besloten het bedrijf over te dragen aan een organisatie die goed bij hen past qua bedrijfsvoering. Met terugwerkende kracht is het bedrijf per 1 januari 2021 overgenomen door Kooiker Logistiek in Grou, zo maakt het bedrijf vandaag bekend in een brief aan haar leveranciers.
Volvo FM 2nd gen
Kooiker heeft nu al vestigingen in Grou, Leeuwarden in Meppel. Begin deze eeuw nam het ook al Althuisius over. De Brant Visser vestiging in Heerenveen wordt de hoofdvestiging van de organisatie. Het bedrijf heeft door de overname nu 280 medewerkers, 130 vrachtwagens en een opslagcapaciteit voor 100.000 pallets.
Volvo F88
Voor de klanten en leveranciers van Brant Visser verandert er eerst weinig, behalve dat er met René Visser een nieuwe directeur is. Persoonlijk ben ik vooral blij dat Brant Visser in Friese handen blijft, nu er de laatste jaren zo veel transportbedrijven uit deze regio in Hollandse handen zijn gevallen.
DAF XF Euro 6

One Response

  1. JR de Vreeze 5 februari 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *