Truckfestival Burdaard doorgeschoven naar 2022


Nadat Truckfestival Burdaard in 2019 al vrij letterlijk in het water was gevallen, is er met dank aan tante Corona in 2021 ook geen festival mogelijk. Gelukkig is het uitstel en geen afstel, 18 juni 2022 kunnen we, na vijf jaar geduld, eindelijk weer een volwaardig Truckfestival Burdaard bijwonen. Ik heb er nu al zin in!!

Het grootste breekpunt waardoor het niet door kan gaan is het onmogelijk handhaven van de anderhalve meter regel, die op de geplande datum, 19 juni 2021, nog steeds van kracht zal zijn. Nu kun je in een feesttent wel een hand vol beveiligers neerzetten en moeilijk lopen doen, dat moet je niet willen. En langs de route van het konvooi is handhaven al helemaal geen optie.

Zet 18 juni 2022 vast in je agenda, dit wil je zeker niet missen! Hier onder de verklaring die het bestuur eerder vanmiddag de wereld in bracht.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *