[jubileumquiz] Sponsor in de spotlight: ScaleMasters

ScaleMasters is een relatief jong bedrijf, maar dat wil niet zegen dat er geen ervaring aanwezig is bij deze modelbouwfabrikant. Raymond van der Weijden, de man achter ScaleMasters kun je nog kennen van Diamondlabel Modelcars en Dakarmodels.com. Je kunt bij het bedrijf terecht voor alle soorten miniaturen, maar er zijn wel een aantal specialismen, en dat zijn precies dingen die ik ook interessant vind. Sinds dik een jaar verzorg ik de facebookpagina van zowel ScaleMasters als het nieuwe project met houten modellen, ToyMasters. Meer informatie en de webshop kun je op scalemasters.nl vinden.


Een deel van de ToyMasters modellen in het magazijn. Deze nieuwe lijn is een mooie entree voor de jonge liefhebbers in de modellenwereld, robuust maar mooi!

Een stelling verder in het magazijn vinden we brandweer- en Dakar-modellen.

Met deze truck houd ik toch een bijzondere band, nadat ik met dit team mee mocht naar de Morocco Desert Challenge. Bij ScaleMasters heb ik zelf ook boodschappen gedaan tbv de prijzenpot, wordt vervolgd. 😉

De banner geeft een mooi overzicht.

Exclusief voor Robert van Raamsdonk wordt een serie Nederlandse Defensie-modellen gebouwd.

De Dakar vitrine.

Ook op het gebied van hulpverleningsvoertuigen is er een ruime keus! Van Nilsson ambulances tot Unimog bosbrandweerwagens en alles wat er tussen zit.

Voor wie de ruimte heeft zijn er ook 1:18 DAF 95 modellen.


De prijzen die Scalemasters beschikbaar heeft gesteld (alle foto’s ScaleMasters):

[SM01] Tatra Phoenix Dakartruck 505 Dakar 2018 (Buggyra team) 1:43.

[SM02] Tatra Phoenix Dakartruck 505 “Dirty Edition” Dakar 2018 (Buggyra team) 1:43.

[SM03] Tatra Phoenix Dakartruck 508 Dakar 2019 (Buggyra team) 1:43.

Zoals de titel al zegt is dit een gesponsorde post, in ruil voor de hierboven genoemde prijzen ten behoeve van de jubileumquiz krijgt ScaleMasters onder andere deze post. Lees hem goed, de kans dat een antwoord op Ă©Ă©n van de vragen hier in staat is natuurlijk groot!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *