Vissers Veluwse Fotorondjes: Petje af!

[28-02-2021] Erwin Visser: “Daar was weer wat vanaf mijn kant. Na een week sneeuw, vorige week de koppeling van de auto kapot, Corona op de bouw dus een paar dagen niks kunnen doen omdat ik ook getest moest worden. Dat was een week waarvan het enige positieve nieuws een negatieve test was. Maar we gaan weer door. Nog wat afspraken staan om foto’s te maken. Deze ronde was het lekker weer, De zon dan wel uiteraard lastig in de weg maar hij kwam ook mooi uit bij een paar auto’s die ik nog niet had. Zoals de nieuwe Renault T van van Heugten , niet optimaal maar wel mooi om te zien dat een bedrijf zo’n uitstraling heeft dat die kleuren gewoon op elk merk goed uitkomen! Petje af. En het huidige wagenpark bij Anton Timmerman stond er weer mooi schoon bij. Nu maar weer eens kijken wat de aankomende week gaat brengen.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *