Nieuwe Volvo voor Vlastuin – Erwin Visser

Erwin Visser: “Zaterdagochtend kreeg ik een berichtje van Mark Vlastuin dat er een nieuwe Volvo was en of ik tijd had om foto’s te maken. Toevallig had ik nog tijd om de op vrijdag geleverde Volvo Fh460 tc op de foto te zetten.
Na eerst een bakje koffie en wat bij te praten waren de aanwezige weg en kon ik mijn foto’s maken.
Daarna hebben we de auto nog ouderwets gezellig nat gemaakt. Tussendoor hebben we nog foto’s op de locatie rondom het bedrijf gemaakt en daarna gezellig verder gepraat. Het was zo weer 19:45 en werden de auto’s binnen gezet en was het voor mij ook weer tijd om te gaan. Weer een gezellig dagje. Aankomende maand nog een levering staan en volgende week nog een fotospecial en dan is deze maand ook weer aardig op zijn einde. Firma Vlastuin Lunteren wederom bedankt voor het berichtje en de gezelligheid.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *