Twee nieuwe Renault T480’s voor Van der Wiel

Foto LVS fb


Onlangs heeft LVS, de Friese Renault-dealer, twee Renault High T480 6×2 trekkers afgeleverd aan Van der Wiel uit Drachten. Beide trucks zijn voorzien van alle comfort én met het zuinige ECO pakket. Ze staan beide niet in de opvallende eigen kleuren van het bedrijf, maar in klantkleuren. Wagenparknummer 171 staat in de kleuren van GMB, wat in september 2020 nog de biogas-afdeling van Van der Wiel over nam. Wagenparknummer 541 (dat lijkt onlogisch, maar in ‘Tellen met Van der Wiel’ hebben we kunnen zien dat daar een gedachte achter zit staat in de kleuren van Kijlstra beton. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst met deze twee prachtige trucks!
Renault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serie

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *