Truckpull failcompilatie

Redactionele mededeling: deze compilatie komt het beste tot zijn recht als je de foto’s vanaf beneden naar boven bekijkt.

Erwin Visser: “Het was een wat rare week maar ik zag in mijn gezichtjesboek herinneringen dat er jaren terug wel Truckpulling was… Maar dan wat van de klappers die ik gedeeld had. Nu heb ik hier een paar complete runs achter elkaar gezet waar het niet helemaal lekker ging. Zoals verkeerd terecht komen na meters met de voorbanden los gereden te hebben. Losgeslagen intercooler en koelleidingen. Tot 2 mega klappers waar een paar turbo’s de eeuwige jachtvelden opgingen.
De 2 mooiste waren van de Manne van Janne die tijdens de kwalificatie in Leende er in turbo er afbliezen en het presteerde om die na het afslepen te vervangen. Na de klap is een deel van het team als een malle naar de werkplaats gegaan en heeft een nieuwe turbo gehaald. Terwijl de andere helft van het team aan het demonteren is gegaan. Presteerde het team er binnen de tijd voor de 2e ronde klaar te staan en alsnog met een podiumplaats weg te komen. Mooi staaltje teamwork!
2e is de Crazy Grey Power van Geuens in Loosbroek tijdens de eerste buitenseizoen demo. Tijdens de 2e run klapt de turbo er af en die zie je compleet door heel het blok vliegen op de foto’s. Geen gewonde gelukkig maar daarom kun je wel zien waarvoor er al die afscherming rondom de turbo verplicht is. Team kwam ondanks de klap aan het einde van het seizoen wel op het podium terecht in de top 3.

Duidelijke gevallen Big Bang Theorie.

Vond nog een run van de Manne van Janne in Merksplas met hun nieuwe 18 liter die het zoals op de foto’s te zien is niet haalde. Na veel testen en proberen zijn de Dames en Heren van het team op de goede weg. Benieuwd wat er gaat gebeuren als we de baan weer op mogen.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *