Ford presenteert de compleet nieuwe 2021 F-150 Police Responder


Op 16 maart presenteerde Ford de (volgens eigen zeggen) compleet nieuwe Ford F150 Police Responder, de enige af-fabriek politie-pick up uit de Verenigde Staten van Amerika.
Ford F150
In vergelijking met de reguliere F150 zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd. Zo is de topsnelheid opgevoerd naar 194 kilometer per uur en heeft hij automatische vierwielaandrijving met torque-on-demand. Dit speciaal voor achtervolgingen die ineens niet meer de verharde weg volgen.
Ford F150
In 2017 kwam de eerste generatie van de politie F150 op de markt. Waarom een pick up als politie-auto? Omdat veel Amerikaanse agenten zelf ook rednecks z… euh.. ik bedoel vanwege de grote binnenruimte, grote laadvermogen en de mogelijkheid flinke aanhangwagens te trekken natuurlijk!
Ford F150
De F-150 Police Responder wordt gassembleerd in de Kansas City Assembly Plant in Claycomo, Missouri, de eerste exemplaren worden komende herfst in dienst genomen.
Ford F150

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *