Scania P250 kraanwagen voor Glashandel Wybenga

Scania P250
Afgelopen weekend heeft Garage Rinsma in Berlikum deze Scania P250 afgeleverd aan Glashandel Wijbenga, onderdeel van de D&O Groep. De echte bijzonderheid van deze auto is op mijn eigen foto’s niet te zien, maar vinden we achter het zeil.
Scania P250
Gelukkig was Rondaan, de opbouwer van de truck, bereid me van foto’s in informatie te voorzien. Jan Sake Rondaan: “Het voertuig is voorzien van een schuifzeilen laadbak die is uitgerust met een hardhouten vloer, lading vastzet rails in vloer en dak en achtersluitende laadlift. Rechts vóór in de laadbak is een kraanfundatie gemonteerd waarop een Palfinger PC2700B elektrisch hydraulische autolaadkraan is gemonteerd met onder de laadbak een hydraulische steunpoot voor afstempeling. Deze kraan is 3x hydraulisch uitschuifbaar tot 5 meter. Om het bedieningsgemak te verhogen is de kraan uitgerust met radiografische afstandsbediening.”


Heel veel veilige kilometers en veel werkplezier toegewenst met deze prachtige nieuwe truck!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *