Das Biest aus der Eifel: de zware bergingstruck van Daniël Lenz

MAN TGS 2nd gen
Sinds enkele jaren heeft Daniël Lenz (inderdaad zoon van Heinz-Werner Lenz en broer van Sascha Lenz, de bekende truckracers en bergers) het bergen van de deelnemers van de Touristenfahrten op de Nürburgring in handen. Vanuit een pand vlak bij de tweede ingang van de Nordschleife worden gestrande deelnemers snel en efficiënt weer opgehaald. Daarnaast verzorgt het bedrijf uiteraard ook regulier bergingswerk. Sinds enkele maanden ook zware berging, daarvoor is een MAN TGS met 480 pk motor aangeschaft. Deze luistert naar de koosnaam ‘Das Biest aus der Eifel’, wat mij betreft een passende naam, want een beest van een auto is het! Niet in het bekende Lenz-oranje maar in het zwart met oranje accenten. Nu kunnen vrachtwagens trots de #weggelenzt sticker dragen die vele tevreden klanten (of andere mensen die het bedrijf een hart toedragen, zoals ik) al op hun auto geplakt hebben.
MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen
Toen ik er toch was om het beest te fotograferen ben ik de rest natuurlijk niet voorbij gelopen…
Mercedes-Benz Atego MP2Mercedes-Benz Atego MP2Mercedes-Benz Atego MP2Mercedes-Benz Atego MP2Smart ForTwoVW Transporter T6VW Transporter T6VW Transporter T6VW Transporter T6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *