[jubileumquiz] Sponsor in de spotlight: rallytrucks.nl


Jaren geleden richtte Robert Baarda de facebookpagina dakartrucks op. Iets heel anders dan zijn reguliere werk als acteur, singer-songwriter en theatermaker! Niet lang daarna vroeg hij mij om hem te helpen die pagina bij te houden. We kenden elkaar voor die tijd niet, maar er bleek een klik te zijn en nu zijn we naast collega’s ook goede vrienden geworden. Sinds het prille begin is er wel veel veranderd. Zo heeft de facebook-pagina inmiddels bijna 18.000 volgers!

De grootste verandering was echter bij de start van de Dakar en Afrika Eco Race van 2020: er kwam een website, rallytrucks.nl. Daar brengen we eigen unieke content, waarvoor we inmiddels al bij de meeste Nederlandse rallytruckteams langs zijn geweest. Dit houdt wel in dat op alexmiedema.nl sinds dat moment geen Dakar-blogs meer nieuw geplaatst worden: die verschijnen uiteraard op de nieuwe site. Er komt nog een nieuwe site aan van Robert en mij samen, wat dat is houden we nog even geheim…


International-Scania DKR3
De prijzen die rallytrucks.nl beschikbaar heeft gesteld:

[RT01] drie setjes van een 1:50 ScaleMasters model van de Riwald hybride Renault rallytruck met een rallytrucks.nl mondkapje (in schaal 1:1)

Zoals de titel al zegt is dit een gesponsorde post, in ruil voor de hierboven genoemde prijs ten behoeve van de jubileumquiz krijgt rallytrucks.nl onder andere deze post. Lees hem goed, de kans dat een antwoord op één van de vragen hier in staat is natuurlijk groot!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *