Vissers Veluwse Fotorondjes: zomertijd!


Erwin Visser: “Ik was zondag op tijd wakker dus het was weer zomertijd. De eerste helft van het rondje was lastig omdat de zon erg in de weg hing. 2e helft was bewolkt en nat. Raar weer, maar ik kreeg zaterdags een berichtje van Martijn dat hij zijn auto speciaal in de put had neergezet.

Bij aankomst in Barneveld stond de Scania in het midden van de put en naar voren getrokken en helemaal gepoetst! Dat zijn wel leuke dingen verder stond bij Harbers de nieuwe Volvo Fh en voor de rest was het er maar het beste van maken.

Net zo’n verassend als de rest van de week, waar ik onverwachts een mailtje kreeg of ik mijn oude werk weer wou doen. En dat is de algemene en noodverlichting in kantoorpanden in heel Nederland na te lopen rapport te maken en dan een vervolgactie maken.

Mooie bijkomstigheid is dat ik weer een auto van de zaak krijg en deze mag ik ook prive rijden.
Volgende week zien we wel weer. Zie her en der op de sociaals bij bevriende bedrijven nieuwe auto’s verschijnen die in opbouw zijn. Dus heb weer wat nieuws om voor de lens te krijgen. “


Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *