[jubileumquiz] Sponsor in de spotlight: DAF Trucks

DAF XF Euro 6
Toen ik diverse sponsoren benaderde, was DAF de eerste die reageerde, sterker nog, een dag na het eerste contact stond er al een grote DAF doos tot de rand toe gevuld met leuke spulletjes bij ons thuis! Dit wordt zeer gewaardeerd!
DAF 3600
Op 1 april 1928 richtten Wim en Hub van Doorne hun bedrijf op, in de smidse van de brouwerij waar nu het DAF museum gevestigd is. Na een tijdje ging men aanhangwagens bouwen, later volgden trucks, bussen, personenwagens, bestelwagens, assen, motoren en nog veel meer items die we nog dagelijks op de weg tegen komen.
DAF CF Euro 6
Wat we ook regelmatig onderweg zien: de nieuwe generatie DAF trucks! Na lang wachten komt er nu een compleet nieuwe generatie met voor het eerst sinds eind jaren ’80 een compleet nieuwe cabine. Ik ben, net als jullie, erg benieuwd hoe die er uit gaat zien! Als het goed is, is de introductie dit jaar nog. We gaan het meemaken!
DAF CF Euro 6
VDL CF Electric
DAF XF Euro 6
DAF CF Euro 6
DAF LF Euro 6

De prijzen die DAF beschikbaar heeft gesteld:


[DT01] DAF sporttas (M003386)


[DT02] DAF rugzak


[DT03] DAF Construction pet (2x)


[DT04] DAF golfballen


[DT05] DAF heritage puzzel met duizend stukjes. (foto dafshop.com)


[DT06] 1:43 model DAF XF trekker (Eligor)


[DT07] 1:50 model DAF XF trekker oplegger (foto dafshop.com)


[DT08] 1:50 model DAF 1600 trekker (foto dafshop.com)


[DT09] 1:87 model DAF XF trekker oplegger (foto dafshop.com)

Zoals de titel al zegt is dit een gesponsorde post, in ruil voor de hierboven genoemde prijs ten behoeve van de jubileumquiz krijgt DAF onder andere deze post. Lees hem goed, de kans dat een antwoord op één van de vragen hier in staat is natuurlijk groot!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *