Vissers Veluwse Fotorondjes: dubbele Paasportie

Erwin Visser: “Pasen eigenlijk een tijd waar er altijd wel wat te doen is… Nu dus niet. Maar ik heb momenteel 2 auto’s dus 1e paasdag een effectief rondje door mijn eigen regio gedaan. Waar die dag ook een reactie van Wilco op kwam aangezien ik al aangaf 2e paasdag die hoek in te gaan. Het eerste stuk was wat een tegenvaller de auto die ik al een poosje voor de lens wou hebben kon ik niet vinden (dus daar moet ik nog achter aan) De 2e was al weg en had toen niet veel zin om wat ander spul op de foto te zetten. Dus toen richting Nieuwegein gegaan. Toen IJsselstein en richting Lopik. Waarna ik Wilco gebeld heb dat ik om de hoek stond. Na een paar uur bijgepraat te hebben heeft hij zijn boodschappen gedaan en ben ik naar huis gegaan om wat eten te bestellen en klaar te maken voor een nieuwe werkweek.
Aankomend weekend is rustig maar de week erop weer een mooie levering waarvoor ik gevraagd ben om foto’s te maken. Zo rommelen we rustig verder.”

One Response

  1. J R de Vreeze 6 april 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *