[jubileumquiz] Sponsor in de spotlight: Goodyear Dunlop Tires Nederland

MAN TGX 1st gen
Goodyear is een van de grootste bandenfabrikanten ter wereld. Het bedrijf telt ongeveer 62.000 medewerkers in 46 productievestigingen in 21 landen wereldwijd. In de twee Innovation Centers in Akron (Ohio) en Colmar-Berg (Luxemburg) worden ultramoderne producten en diensten ontwikkeld die de norm bepalen voor de hele sector op het vlak van technologie en prestaties. Daarnaast is er ook een ontwikkelingscentrum bij de Nürburgring, waar men al 10 jaar de officiële bandenparter is, een overeenkomst die onlangs nog is verlengd.

Persfoto Goodyear


Nog wat leuke weetjes over Goodyear:
* Dunlop is een dochterbedrijf van Goodyear.
* Goodyear Dunlop heeft mij zelf benaderd of ze de quiz mochten sponsoren. Leuk!
* In de jaren na de Eerste Wereldoorlog heeft Goodyear zelf trucks en bussen gebouwd. Sterker nog: de eerste in Amerika gebouwde zware 6×4 werd door het bedrijf gebouwd! Dit deed men om aan de conservatieve truck-industrie te bewijzen dat luchtbanden ook geschikt zijn voor trucks en bussen, iets waar veel transporteurs begin jaren ’20 nog niet van overtuigd waren.

Foto theoldmotor.com

De prijzen die Goodyear Dunlop Tires Nederland beschikbaar heeft gesteld:


[GY01] Dunlop paraplu (2x)


[GY02] Goodyear Remmington herenjas zwart maat L


[GY03] Goodyear heren T-shirt navy maat L


Zoals de titel al zegt is dit een gesponsorde post, in ruil voor de hierboven genoemde prijzen ten behoeve van de jubileumquiz krijgt Goodyear Dunlop Tires Nederland onder andere deze post. Lees hem goed, de kans dat een antwoord op één van de vragen hier in staat is natuurlijk groot!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *