[jubileumquiz] Sponsor in de spotlight: Wierda


Mijn plan was om in de Wierda sponsorblog uitgebreid in te gaan op de lange en gevarieerde geschiedenis van dit bijzondere bedrijf. En toen zag ik dat ze een mooie bedrijfsfilm online hebben… Nou ja, scheelt mij weer werk! 😉
MAN TGS 3rd generation
Zoals jullie in het filmpje hebben kunnen zien, bestaat de Wierda groep uit meerdere bedrijven. Wierda Bedrijfswagens (het MAN dealerbedrijf) en Wierda Voertuig Techniek zijn de sponsoren van de quiz. En Wierda Hybrid Technologies is dan weer een opdrachtgever van mijn vrouw, die maakt soms vertalingen voor ze. De MAN dealervestigingen zijn in Heerenveen en Drachten duidelijk zichtbaar vanaf de A7. Vestiging Joure, waar WVT en WHT zitten, is weliswaar niet zichtbaar vanaf diezelfde A7, maar je bent er wel binnen anderhalve minuut als je afslag Joure pakt.
MAN eTGE
Framo e400/400
MAN TGS 3rd generation
MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen

De prijzen die Wierda beschikbaar heeft gesteld:


[WB01] WVT pretpakket 1: pen muts sticker WVT kalender


[WB02] WVT pretpakket 2: pen muts sticker documentatie


[WB03] WVT pretpakket 3: pen muts sticker multitool


[WB04] WVT pretpakket 4: pen tas sticker multitool


[WB05] MAN TGE pretpakket: 1:50 Conrad MAN TGE model, Wierda kalender, Wierda muts, multitool, MAN TGE pet, MAN tas


[WB06] MAN TGX pretpakket: 1:50 Conrad MAN TGX model, Wierda kalender, Wierda muts, multitool, MAN pet, MAN tas


[WB07] MAN bodywarmer maat M


[WB08] Dakar boek

MAN TGS 3rd generation
Zoals de titel al zegt is dit een gesponsorde post, in ruil voor de hierboven genoemde prijzen ten behoeve van de jubileumquiz krijgt Wierda onder andere deze post. Lees hem goed, de kans dat een antwoord op één van de vragen hier in staat is natuurlijk groot!
MAN TGS 2nd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *