[jubileumquiz] Sponsor in de spotlight: Familia Camioneros

“Familia Camioneros. Letterlijk vertaald: truckers familie. En dat is wie we zijn, wat we willen uitdragen en waar onze passie ligt. Geniet van al het moois wat truckers wereldwijd te bieden hebben.” Dat is wat Martin van Veldhuizen (voorheen onder andere chauffeur van de mooiste truck van Nederland 2019 en mede-eigenaar van een truckstyling-bedrijf) in het kort zelf over zijn evenement zegt.

Na maart 2020 waren vrijwel alle evenementen afgelast. Vrijwel, want de eerste editie van Familia Camioneros ging wél door! Met de nodige maatregelen uiteraard, maar er is een mooi feest gevierd met prachtige trucks. Net als vorig jaar zal de locatie ook dit jaar weer Partycentrum de Molen in Harskamp zijn. De 2021 editie is vrijdagavond 17 september van 17:00 tot middernacht en zaterdag 18 september van 9:00 tot 17:00. 24 uur genieten dus! Hopelijk dit jaar met wat minder beperkingen dan in 2020. Onderstaande flyer geeft de belangrijkste informatie, gevolgd door een serie foto’s die denk ik een goede indruk van het evenement geven.


Alle foto’s hierboven zijn met toestemming van de Familia Camioneros facebook pagina gehaald.

De prijs die Familia Camioneros beschikbaar heeft gesteld:


[FC01] Staplaats met truck op het evenement (zelf dus voor een showwaardige truck zorgen!) en een sweater in maat naar keuze.

Zoals de titel al zegt is dit een gesponsorde post, in ruil voor de hierboven genoemde prijzen ten behoeve van de jubileumquiz krijgt Familia Camioneros onder andere deze post. Lees hem goed, de kans dat een antwoord op één van de vragen hier in staat is natuurlijk groot!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *