[jubileumquiz] Sponsor in de spotlight: Wensink


Één van de dealers waar ik vaak langs ga is Wensink in Leeuwarden. Dankzij Bouke Sieperda van de afdeling Vans aldaar heb ik ook al menig lichte Mercedes bedrijfswagen aan de tand mogen voelen! Sterker nog: Wensink heeft onze trouwauto beschikbaar gesteld! Maar Wensink heeft meer merken én meer vestigingen. Anno 2021 is men dealer van Mercedes-Benz (Trucks, vans en auto’s), smart, Fuso, Ford, Citroën, DS en KIA. Er zijn zo’n 40 vestigingen door heel Noord en Oost-Nederland.

In 1986 start Wensink Automobielbedrijven als Mercedes-Benz dealer met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, Zutphen en Zwolle. Door overnames en het zelf bouwen van nieuwe vestigingen is het nu uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 1.200 medewerkers.
Mercedes-Benz Actros MP4
Mercedes-Benz Actros MP5
Mercedes-Benz Arocs
Mercedes-Benz Vito
Mercedes-Benz Vito
Mercedes-Benz Lady
Mercedes-Benz Citan
Smart ForTwo

De prijzen die Wensink beschikbaar heeft gesteld:


[WS01] Mercedes-Benz New Actros 1:50


[WS02] Mercedes-Benz Actros knuffel (2x)


[WS03] Roadstars pet (5x)

Zoals de titel al zegt is dit een gesponsorde post, in ruil voor de hierboven genoemde prijzen ten behoeve van de jubileumquiz krijgt Wensink onder andere deze post. Lees hem goed, de kans dat een antwoord op één van de vragen hier in staat is natuurlijk groot!

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *