Jong gebruikte Scania R580 voor AE Hoogendoorn – Erwin Visser

Een paar weken terug kreeg ik (Erwin Visser, red.) van Dick Hoefakker een berichtje via de gezichtjesboek messenger dat over 2 weken zijn nieuwe auto geleverd zou worden.. Via fb zag ik dat van winkoop ondertussen de 3e auto van AE-Hoogendoorn gespoten had en naar wat latere berichten bleek dat de auto op de stroet in Lunteren geleverd zou worden rond 12:00 . Ik had terug gereageerd dat ik er tussen half 12 en 12 zou zijn . De reactie terug was dat is goed Piet of Anna is er dan wel. 1+1 is nog steeds 2 en dus werd de 3e aanwinst van AE Hoogendoorn van Dick.

Deze jong gebruikte R580 6X2 is weer strak in de frisse kleuren gezet en er stond weer een parel van een auto op de dam. Aankomende week komt er een in de fris gespoten kleuren 4 asser trailer achter te hangen met weer een mooie gespecificeerde voor het werk kraan. Hierbij bedank ik Dick voor het berichtje en de firma AE Hoogendoorn voor weer een goed geregelde en gezellige dag!


Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *