Opknappertje: de BF-38-TL van Anton Timmerman

Erwin Visser: “In de periode 2006/7 zijn er bij Anton Timmerman aardig wat auto’s opgeknapt of verbouwd. De BF-38-TL was daar één van. Het gaat hier om een Scania 142 zonder intercooler uit 1982. De truck heeft onder andere eerst dienst gedaan bij de Greef uit Woudenberg. In 2006 zette ik het ondertussen zwarte chassis op de foto en later de gespoten cabine in de loods. Later is er achter deze auto nog een oldschool 2 assige huiftrailer gekomen. Dit span werd gebruikt voor pendelwerkzaamheden. Dit zijn archieffoto’s mede door Wim Lagerweij en Max Visser is hier weer een complete serie van gemaakt.”

2 Comments

  1. Ben-nie 30 november 2021 Reply
  2. Ben-nie 30 november 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *